Κατηγορίες

11/5/17

3ος MAMATHON


Κυριακή 14 Μαΐου 2017 ο 3ος Mamathon



Για 3η συνεχή χρονιά, με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας, ο Σύλλογος Φάρος Ζωής διεξήγαγε με επιτυχία την Εκδήλωση - Πεζοπορία «Μάμαθον».

Το μήνυμα του Συλλόγου:

«Περπατάμε για να τιμήσουμε με ξεχωριστό τρόπο όλες τις Μανούλες του Κόσμου. Μητέρες που δεν είναι κοντά μας πια, Μητέρες που δίνουν την προσωπική τους μάχη, Μητέρες που παλεύουν δίπλα στα παιδιά τους, Μητέρες που έχασαν παιδί, Μητέρες που παλεύουν καθημερινά να σταθούν στα πόδια τους! 


 Η αφετηρία ξεκινάει στην Πάνω πλατεία καθώς και ο τερματισμός. Με τον  τερματισμό ξεκινάμε όμορφες και μαγικές εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους και κεράσματα. Ένα όμορφο πρωινό γεμάτο αγάπη, παιδικά χαμόγελα, μουσική, διασκεδάζοντας τόσο τα παιδιά όσοι και οι γονείς, συγγενείς, φίλοι που θα βρίσκονται εκεί .

Όπως σε κάθε δράση – εκδήλωση του Συλλόγου μας, ενημερώνουμε για την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών στο Όραμα Ελπίδας και θα υπάρχει ανάλογος χώρος για όποιον/α επιθυμεί να γίνει εθελοντής δότης. Στέλνουμε το μήνυμα μας  γιατί όπως η Μάνα δίνει ζωή, έτσι και ο μελλοντικός Εθελοντής Δότης δίνει Ελπίδα στη Ζωή. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι πάνω από 950 συμπολίτες έχουν γίνει Δότες».